Alles over reiki

 
Home Favorieten Contact
        

Anderen behandelen

Reiki is zeer geschikt om anderen te behandelen. Wanneer je dit doet, krijg je op die manier de gelegenheid om in dieper contact te komen met Reiki. Ook leer je op die manier makkelijker de persoonlijke kosmische vonk in de ander herkennen.

Bovendien leer je, door anderen te behandelen, om objectiever de werking en de effecten van Reiki te bestuderen als je het vergelijkt met zelfbehandeling.

Anderen behandelen geeft je ook een verantwoordelijkheid. Je verantwoording ligt in het feit dat je geen valse verwachtingen schept en dat je de juiste informatie geeft over Reiki en voor jezelf duidelijke grenzen te stellen wat betreft het behandelen van anderen.

Heeft iemand met ernstige of onduidelijke klachten regulaire hulp nodig, dan moet je niet blijven behandelen of gaan behandelen als diegene weigert naar een gewone arts te gaan.

Bij twijfel moet je proberen betreffende persoon te overtuigen ook regulaire medische hulp in te roepen. Aan de andere kant is dat ook de verantwoording van de betreffende persoon zelf.

 


Copyright - Privacybeleid